ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες για Γκουαρδιόλα: "Καλύτερο από σεξ να δουλεύεις μαζί του"

Barcelona's Pep Guardiola reacts as he talks with Dani Alves during their Spanish La liga soccer match against Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 16, 2010. (AP Photo/Siu Wu)
Barcelona's Pep Guardiola reacts as he talks with Dani Alves during their Spanish La liga soccer match against Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 16, 2010. (AP Photo/Siu Wu) ASSOCIATED PRESS

Πολλοί έχουν αγαπήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αλλά όπως ο Ντάνι Άλβες κανείς! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε την ατάκα πως η συνεργασία με τον Καταλανό είναι καλύτερη κι από σεξ. Πώς απάντησε ο Ισπανός προπονητής;

"Βαριές" κουβέντες είπε ο Ντάνι Άλβες σε ντοκιμαντέρ του Sky Sports όταν η συζήτηση πήγε στον Πεπ Γκουαρντιόλα με τον οποίο έκαναν πράγματα και θαύματα όταν συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί τόνισε μεταξύ άλλων ότι το να δουλεύεις με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι είναι καλύτερο κι από το σεξ!

Αναφέροντας αυτά, λογικό ήταν να ερωτηθεί γιατί δεν συνεργάστηκε εκ νέου με τον Πεπ, όταν αμφότεροι άφησαν την Βαρκελώνη.

Τότε, ο Ντάνι αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει στα πάντα με τους "Πολίτες", όμως η συμφωνία δεν τελεσφόρησε για δικούς του προσωπικούς λόγους. Εκεί, μάλιστα, επισημαίνεται ότι αφού χάθηκε ο Άλβες οι Άγγλοι προχώρησαν στην απόκτηση του Κάιλ Γουόκερ.

Η ατάκα του Άλβες δεν έμεινε αναπάντητη από τον Πεπ Γκουαρντιόλα που στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ντέρμπι της Σίτι με την Γιουνάιτεντ δήλωσε: " Εγώ θα προτιμούσα το σεξ..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ