ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Στέρλινγκ "παγώνει" το νέο συμβόλαιο με Σίτι λόγω... Ρεάλ

Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium, in Manchester, England, Wednesday, Nov. 29, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η "Mirror" αποκαλύπτει πως ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποφάσισε να "παγώσει" τις συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρησή του απ' τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήθελε να τον προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες. Τελικά, το deal μεταξύ των δύο ομάδων δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα ο Άγγλος επιθετικός να παραμείνει στους "πολίτες".

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται, η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο θετικό αντίκτυπο είχε στη Σίτι, αφού ο Στέρλινγκ πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή σεζόν, μετρώντας 13 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αποκορύφωμα, το buzzer beater γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Γι' αυτό το λόγο, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέο μυθικό συμβόλαιο στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, το οποίο θα του αποφέρει 340.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ήτοι σχεδόν 16.500.000 ευρώ ετησίως! Παρ' όλα αυτά, ο Στέρλινγκ αποφάσισε να "παγώσει" τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mirror", ο λόγος είναι ένα πιθανό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κι άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του. Κατά το παρελθόν, οι "μερένγκες" είχαν εξετάσει την περίπτωση του Άγγλου ποδοσφαιριστή, χωρίς τελικά να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση. Όμως, τα κατορθώματά του τη φετινή σεζόν, σε συνδυασμό με ένα καλό Μουντιάλ, είναι βέβαιο πως θα επαναφέρουν το όνομά του στο τραπέζι.

Απ' την πλευρά της, η Μάντσεστερ Σίτι, που τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2015 απ' τη Λίβερπουλ έναντι 55.000.000 ευρώ, θα ήθελε να τελειώσει άμεσα την ανανέωση του συμβολαίου του, προκειμένου να έχει το "πάνω χέρι" σε μία διαπραγμάτευση με πιθανούς "μνηστήρες".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ