ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Οταμέντι μπορεί να αντικαταστήσει τον Πέπε στη Ρεάλ, λέει ο μάνατζέρ του

Ο Οταμέντι μπορεί να αντικαταστήσει τον Πέπε στη Ρεάλ, λέει ο μάνατζέρ του

Ο εκπρόσωπος του Νικολά Οταμέντι μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του πελάτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σενάριο για πιθανό "φλερτ" μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Νικολάς Οταμέντι αποκάλυψε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, με δηλώσεις που παραχώρησε στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Continental".

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατο (15/2) δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον των "μερένγκες" για τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι σκέψεις του Πέπε για αποχώρηση αναγκάζουν τους πρωταθλητές Ευρώπης να ψάχνουν ενίσχυση στην αμυντική γραμμή.

Μάλιστα, ο Μαρτίν Σεντόα θεωρεί ότι η πιθανή αποχώρηση του Πορτογάλου αμυντικού θα ανοίξει τον "δρόμο" για μετακίνηση του πελάτη του στην ισπανική πρωτεύουσα, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με τους "πολίτες" μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

"Ο 'Νίκο' είναι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Πρόκειται για το κορυφαίο κλαμπ του κόσμου. Ο Πέπε θα αποχωρήσει σύντομα και πιστεύω ότι ο Οταμέντι μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια".

Ακόμα, γνωστοποίησε σημαντική λεπτομέρεια, η οποία ίσως παίξει ρόλο σε επικείμενη μεταγραφή: "Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χόρχε Μέντες, εκπροσωπεί τον Οταμέντι στην Ευρώπη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ