ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

O Νταβίντ Σίλβα αποκάλυψε το πρόβλημα με το νεογέννητο παιδί του

Manchester City's David Silva during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Νταβίντ Σίλβα αποκάλυψε, μέσω twitter, πως ο λόγος που απουσίαζε το τελευταίο διάστημα απ' τις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι είναι η πρόωρη γέννηση του παιδιού του, το οποίο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τελευταίο διάστημα ο Νταβίντ Σίλβα απουσίασε σε αρκετές απ' τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Σίτι, με το σύλλογο να κάνει λόγο για προσωπικό θέμα του έμπειρου μεσοεπιθετικού, δίχως, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

Τελικά, την Τετάρτη (03/01), ο Ισπανός, μέσω twitter αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των "πολιτών" ήταν η πρόωρη γέννηση του παιδιού του, το οποίο παλεύει καθημερινά για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματά του, αλλά και τον σύλλογο για την κατανόηση στο πρόβλημά του.

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες εβδομάδες κι ειδικά τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και όλη την ομάδα που έδειξε κατανόηση στο πρόβλημά μου.

Επίσης, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη γέννηση του γιου μου, Ματέο, ο οποίος γεννήθηκε υπερβολικά πρόωρα και παλεύει καθημερινά με τη βοήθεια της ιατρικής ομάδας", αναφέρει το μήνυμά του.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ