ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H Μάντσεστερ Σίτι σπάει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Premier League!

Manchester City manager Pep Guardiola walks onto the pitch during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City manager Pep Guardiola walks onto the pitch during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park in London, Sunday Dec. 31, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Φερναντίνιο αλλά αναμένεται να πληρώσουν αδρά για να τον κάνουν δικό τους τον εκλεκτό του Γκουαρδιόλα.

Η σεζόν στην Αγγλία είναι μεγάλη, πολλές διοργανώσεις για τις ομάδες και η ανάγκη για όλο και περισσότερες επιλογές είναι επιτακτική. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο προπονητής της Σίτι που θέλει να δυναμώσει κι άλλο το κέντρο του.

Ο τεχνικός των πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλει φρέσκα πόδια στη μεσαία γραμμή της ομάδας του. Έχει κοιτάξει διάφορες περιπτώσεις έτσι ώστε να πλαισιώσει και τις περισσότερες φορές να ξεκουράζει τον Φερναντίνιο (33 ετών) αλλά μία του κάνει κλικ. Αυτή του Ρούμπεν Νέβες της Γούλβς.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι ένα ιδανικό πακέτο (21 ετών με τρομερές ικανότητες) για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και ο Γκουαρδιόλα έχει δει στον Νέβες τον παίκτη που θα στηρίξει την μεσαία γραμμή του τα επόμενα χρόνια.

Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves gestures during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves gestures during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Φυσικά μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του. Ο 21χρονος υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης με την ομάδα του πριν δύο μήνες, με αυξημένες αποδοχές και την υψηλή ρήτρα.

Σύμφωνα με τους Times, η Σίτι για να έχει πιθανότητες για την απόκτηση του Νέβες πρέπει να σπάσει το ρεκόρ της πιο δαπανηρής μεταγραφής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μέχρι στιγμής, αυτό το ρεκόρ το κατέχει ο Πολ Πογκμπά που πήρε μεταγραφή από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 90.000.000 λιρών.

Τώρα για να γίνει η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου στην Σίτι, η Γουλβς θα ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 110.000.000 λίρες, δηλαδή 20 εκατομμύρια παραπάνω από το ρεκόρ. Πολύ μεγάλο το ποσό, αλλά η θέληση του παίκτη να πάει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ θα παίξει μεγάλο ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ