ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Γκουαρδιόλα στέλνει τους βοηθούς του να μάθουν να πιλοτάρουν drones

Manchester City's coach Pep Guardiola smiles as he watches his team preparing for the English League Cup soccer match between Oxford United and Manchester City at the Kassam Stadium in Oxford, England, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's coach Pep Guardiola smiles as he watches his team preparing for the English League Cup soccer match between Oxford United and Manchester City at the Kassam Stadium in Oxford, England, Tuesday, Sept. 25, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Δημοσίευμα της SUN αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει τους βοηθούς του να μάθουν να ελέγχουν drones με σκοπό ν' αναπτύξει τον τρόπο που παρακολουθεί τις προπονήσεις.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με αγγλικό ρεπορτάζ, θέλει να αναπτύξει τον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις της Μάντσεστερ Σίτι και γι' αυτό επιθυμεί οι συνεργάτες του να μάθουν να πιλοτάρουν drones.

Σκοπός αυτής της νέας προσπάθειας είναι ο Ισπανός να μπορεί να παρακολουθεί από ψηλά το πρόγραμμα που ακολουθούν οι παίκτες του, έτσι ώστε να έχει καλύτερη εικόνα των κινήσεων και των λαθών που γίνονται στο κομμάτι της τακτικής.

Από πλευράς Σίτι δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα εισαχθεί στις προπονήσεις ο συγκεκριμένος τρόπος με τα drones, ωστόσο αποτελεί γεγονός ότι ο Πεπ είναι της λεπτομέρειας, οπότε αν έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα δεν αποκλείεται να γίνει πράξη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ