ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αγουέρο: "Αισθάνομαι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά"

Manchester City's Sergio Aguero during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Περίοδος δεύτερης ποδοσφαιρικής νιότης για τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος έχει πάρει τ' όπλο του και γαζώνει τους αντιπάλους, μετρώντας πέντε τέρματα σε ισάριθμες εμφανίσεις με την Σίτι.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Σέρχιο Αγουέρο έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για τη συνέχεια, αφού είναι on fire, "ασελγώντας" με γκολ πέντε φορές, σε ισάριθμες συμμετοχές με τη φανέλα της Σίτι.

"Ειλικρινά, νιώθω φανταστικά. Οι γιατροί έκαναν καταπληκτική δουλειά με το γόνατό μου, δεν αισθάνομαι καθόλου πόνο. Τα τελευταία χρόνια κατά καιρούς πονούσα και όταν η περασμένη σεζόν ολοκληρώθηκε, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω την εγχείρηση. Τελικά τα αποτελέσματα ήταν θετικά", δήλωσε σε συνέντευξή του ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός με τις... καπνισμένες κάννες, που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Όσον αφορά το εκπληκτικό του ξεκίνημα στη σεζόν, ο 30χρονος κυνηγός των "πολιτών" ανέφερε: "Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν, αλλά αισθάνομαι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά και αυτό φαίνεται στον τρόπο παιχνιδιού μου. Η νέα πρόκληση τώρα είναι να δουλεύω συνεχώς, ώστε να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο".

Παρά τα πρώτα του -άντα, ο σταρ της "γαλάζιας" ποδοσφαιρικής όχθης του Μάντσεστερ παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί, αφού η ωρίμανσή του συνοδεύεται από την ποδοσφαιρική του ακμή, έχοντας εξελιχθεί σε "σεσημασμένο" κακοποιό των αντιπάλων εστιών, την στιγμή που διανύει αισίως την 8η σεζόν του στο στέκι του "Etihad".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ