ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Αγκουέρο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι

Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium, Manchester, England, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium, Manchester, England, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι, έφτασε τα 177 γκολ κι ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών των "πολιτών" μαζί με τον Έρικ Μπρουκς.

Ξεχωριστή σημασία είχε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπέρνλι για τον Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι έφτασε τα 177 γκολ, με αποτέλεσμα να "συγκατοικεί" πλέον με τον Έρικ Μπρουκς στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών των "πολιτών".

Βέβαια, ο 29χρονος στράικερ χρειάστηκε μόλις 262 παιχνίδια (0.67 γκολ / ματς) για να φτάσει σ' αυτό τον αριθμό των τερμάτων, ενώ αντίθετα ο Μπρουκς 494. Ο Αγκουέρο αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 36.000.000 ευρώ και σε 262 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 177 γκολ και 54 ασίστ.

Δείτε το ιστορικό γκολ:

Δείτε τους πρώτους σκόρερ της Σίτι:

Ο Αγκουέρο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ