ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Αγκουέρο ανακοίνωσε την επόμενη ομάδα του

Ο Αγκουέρο ανακοίνωσε την επόμενη ομάδα του

Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Σέρχιο Αγκουέρο, βάζει φρένο στα μεταγραφικά σενάρια, υποστηρίζοντας ότι μετά την Αγγλία, θα επιστρέψει στην Αργεντινή.

Στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε - Ιντεπεντιέντε - θα επιστρέψει μετά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Σίτι, ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός των "πολιτών", Σέρχιο Αγκουέρο.

"Είναι ξεκάθαρο για μένα, ότι όταν λήξει το συμβόλαιο του, μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, θα επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε. Εδώ, στο Μάντσεστερ, όλοι μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ανοικτοί σε μεταγραφή. Αλλά που να πάω; Όταν φύγω από εδώ, θα γυρίσω στην Αργεντινή, να παίξω για τη "ρόχο", θα είναι απευθείας από τη Μάντσεστερ Σίτι", υποστήριξε ο Σέρχιο Αγκουέρο στην ιστοσελίδα "Infierno Rojo".

Ο "Κουν" ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 από την Ιντεπεντιέντε, και φόρεσε τη φανέλα της "ρόχο" μέχρι και το 2006, όταν και πήρε το δρόμο για τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο.

Μετά από πέντε χρόνια στους "κολτσονέρος", το 2011 έγινε κάτοικος Μάντσεστερ και μέχρι και σήμερα, φορά τη φανέλα της Σίτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ