ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ντε Μπρόινε: "Η Σίτι θα είναι καλή και χωρίς τον Σάντσες"

Arsenal's Alexis Sanchez, left, and Manchester City's Kevin De Bruyne, right, battle for the ball watched by Manchester City's Raheem Sterling, centre, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at Etihad stadium, Manchester, England, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's Alexis Sanchez, left, and Manchester City's Kevin De Bruyne, right, battle for the ball watched by Manchester City's Raheem Sterling, centre, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at Etihad stadium, Manchester, England, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Δεν θα επηρεάσει την απόδοση της Μάντσεστερ Σίτι η αδυναμία απόκτησης του Αλέξις Σάντσες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η πολυσυζητημένη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την Μάντσεστερ Σίτι να μην καταφέρνει να κάνει δικό της τον Χιλιανό μεσοεπιθετικό.

Ένα σχόλιο για την υπόθεση αυτή κλήθηκε να κάνει ο μέσος της Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, λέγοντας πως η αδυναμία απόκτησης του Σάντσες δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα του.

"Αυτό δεν έχει σημασία. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει και χωρίς τον Σάντσες. Επέλεξε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Αν θέλουν να έρθουν, θα μας βοηθήσουν, αλλιώς μπορούμε να τα καταφέρουμε με την ομάδα που έχουμε", σχολίασε.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Premier League, καθώς βρίσκεται 12 βαθμούς μπροστά από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, ετοιμάζεται και για της αναμετρήσεις του Φεβρουαρίου με τη Βασιλεία για τους ''16'' του Champions League, θέλοντας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ