ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ντε Μπράινε: "Δύο χρόνια χωρίς Ευρώπη για μένα είναι πολλά"

Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Κέβιν ντε Μπράινε τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη Μάντσεστερ Σίτι για άρση της τιμωρίας αποκλεισμού δυο σεζόν από την Ευρώπη, ωστόσο άνοιξε την πόρτα της εξόδου σε περίπτωση που αυτή διατηρηθεί.

Την πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι σε περίπτωση που διατηρηθεί η τιμωρία από την UEFA, η οποία επέβαλε ποινή αποκλεισμού από την Ευρώπη για τις δυο επόμενες σεζόν και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ στους πολίτες για παραβίαση των κανόνων του FFP.

Ο 28χρονος Βέλγος σταρ τόνισε σε συνέντευξη στην πατρίδα του ότι έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του για άρση της τιμωρίας μετά από την προσφυγή στο CAS, εξέφρασε τον προβληματισμό του κι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σε περίπτωση που η ποινή μειωθεί στη μία σεζόν.

"Περιμένω, η ομάδα μας έχει πει ότι θα εφεσιβάλλει και ότι είναι 100% σίγουρη ότι έχει δίκιο. Γι' αυτό περιμένω να δω τι θα συμβεί. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έπειτα θα επανεξετάσω τα πάντα. Δυο χρόνια χωρίς Ευρώπη είναι πολλά, σε περίπτωση τιμωρίας μίας σεζόν ίσως το δω. Νομίζω ότι ο Γκουαρδιόλα θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του ό,τι και να συμβεί. Σε ό,τι αφορά στην απόφασή μου δεν θα εξαρτηθεί από την εργασιακή μου σχέση με κάποιον άλλον", υποστήριξε ο Κέβιν ντε Μπράινε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τη συνέχιση της Premier League:

"Η κυβέρνηση θέλει να επιστρέψει η δράση το συντομότερο δυνατό για να έχει ο κόσμος κάτι ν' ασχοληθεί. Νομίζω ότι η σεζόν θα τελειώσει κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ωραίο για κανέναν, αλλα η σεζόν θα τελειώσει. Οι παίκτες δεν φοβούμαστε για εμάς, αλλά για τις οικογένειές μας".

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ