ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Νέο συμβόλαιο στον Στέρλινγκ δίνει η Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City manager Pep Guardiola and Manchester City's Raheem Sterling during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να υπογράψει προσεχώς ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ποιες θα είναι οι ετήσιες απολαβές του.

Την επέκταση του συμβολαίου του Ραχίμ Στέρλινγκ δρομολογεί η Μάντσεστερ Σίτι, με τις υπογραφές να αναμένεται να πέσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το τρέχον συμβόλαιο του Άγγλου εξτρέμ λήγει το 2020, με το καινούριο να τον κρατά στο Μάντσεστερ μέχρι το 2022.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε εισηγηθεί στη διοίκηση την παραμονή του Στέρλινγκ στο ''Etihad''.

Η κίνηση αυτή από πλευράς των πρωτοπόρων της Premier League βάζει ''φρένο'' και στους υποψήφιους μνηστήρες, που είχαν αρχίσει να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Οι ετήσιες απολαβές του 23χρονου ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, αναμένεται να φτάσουν τα 10.000.000 ευρώ, κάνοντας τον έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League.

Ο Στέρλινγκ διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, καθώς σε 18 αναμετρήσεις με τους ''πολίτες'' έχει 12 γκολ και 4 ασίστ.

Photo credits: (AP Photo/Dave Thompson)

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ