ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπράβο: "Θα ήμουν τρελός αν ήθελα να φύγω"

Manchester City goalkeeper Claudio Bravo in action during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against Liverpool, Wednesday, July 25, 2018, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Manchester City goalkeeper Claudio Bravo in action during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against Liverpool, Wednesday, July 25, 2018, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο Κλαούντιο Μπράβο ξεκαθάρισε πως δεν σκέφεται να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι παρά το γεγονός ότι δεν έχει θέση βασικού στην ομάδα.

Από το 2016 που μετακόμισε από την Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Σίτι έχει αγωνιστεί μόλις 25 φορές. Παρ' όλα αυτά δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Κλαούντιο Μπράβο.

Παρά τις φήμες που υπήρχαν για το αντίθετο, ο 36χρονος τερματοφύλακας δήλωσε ότι θα ήταν τρελός να θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι αφού όπως χαρακτηριστικά τόνισε βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας.

"Έχω φιλοδοξίες, είμαι στην καλύτερη ομάδα της Αγγλίας και σε μία από τις πιο ισχυρές στον κόσμο, θα ήμουν τρελός αν ήθελα να φύγω. Αυτό το μέρος δίνει κάτι το ξεχωριστό στην οικογένεια μου. Το να μην αγωνίζομαι σίγουρα με κάνει να υποφέρω, όμως περνάω και καλές στιγμές εδώ. Είναι ένα από τα μυστικά που έχουμε ως ομάδα" ήταν η ατάκα του Χιλιανού τερματοφύλακα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ