ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπέρνλι - Σίτι 1-4: Εύκολη νίκη με γκολάρες

Manchester City's Gabriel Jesus, right, celebrates scoring his sides first goal of the game against Burnley, with teammates during their Premier League soccer match at Turf Moor in Burnley, England, Tuesday Dec. 3, 2019. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Gabriel Jesus, right, celebrates scoring his sides first goal of the game against Burnley, with teammates during their Premier League soccer match at Turf Moor in Burnley, England, Tuesday Dec. 3, 2019. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Άνετο πέρασμα της Σίτι από το Τερφ Μουρ. Οι Πολίτες επικράτησαν 1-4 της Μπέρνλι και περιμένουν δώρο από την Έβερτον στο Ανφιλντ για να μειώσουν τη διαφορά από την Λίβερπουλ (VIDEO).

Για την 15η αγωνιστική της Premier League η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενήθηκε στην έδρα της Μπέρνλι στο Ταρφ Μουρ. Οι Πολίτες έκαναν το καλύτερο lead in ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ στο Έτιχαντ.

Οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα χωρίς να χρειαστεί να πατήσουν τέρμα το γκάζι νίκησαν την Μπέρνλι με 1-4, σκοράροντας μάλιστα δύο πανέμορφα γκολ.

Το πρώτο ήρθε στο 24ο λεπτό από τον Γκαμπριέλ Ζεσούς ο οποίος μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων από το πλάι και δεν δίστασε να πλασάρει. Η μπάλα πήρε υπέροχο φάλτσο και κατέληξε στην εστία του Πόουπ ο οποίος ήταν ανήμπορος ν' αντιδράσει:

Το επόμενο τέρμα των φιλοξενούμενων μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι από τον νεαρό Βραζιλιάνο. Συγκεκριμένα, στο 50', ο Μπερνάρντο Σίλβα έβγαλε μία υπέροχη σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και ο Ζεσούς στο σωστό τάιμινγκ πετάχτηκε στη φάση και πλάσαρε για το 0-2:

Αρκετή από τη δόξα του Ζεσούς έκλεψε ο Ρόδρι στο 3-0 της Σίτι που έγραψε στο 68ο λεπτό. Ο μέσος από την Ισπανία σκοράρει σπάνια, αλλά το γκολ του στο Τερφ Μουρ ήταν υπέροχο. Ο Ρόδρι όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, βρήκε την μπάλα γεμάτα, έξω από την περιοχή και τίναξε τα δίχτυα του Πόουπ:

Η Σίτι, βέβαια, παρότι... έσβησε μετά από το τρίτο γκολ, ο Γκουαρδιόλα πέρασε στο ματς τον Μαχρέζ και ο Αλγερινός στο 87' έκανε τέσσερα τα γκολ της ομάδας του με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή της Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-4 στο 89ο λεπτό όταν ο Μπρέιντι εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για όγδοη συνεχόμενη φορά.

Η Σίτι, πλέον, βρίσκεται στο -8 από την κορυφή, αλλά η Λίβερπουλ έχει ένα ματς λιγότερο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας θα περιμένουν με αγωνία την Τετάρτη (4/12) το ντέρμπι των Κόκκινων με την Έβερτον στο Άνφιλντ, μήπως ο υπό πίεση Μάρκο Σίλβα καταφέρει να τους κάνει κάποιο "δώρο".

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ