ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Mirror: "Ο Γκουαρδιόλα ανανέωσε μέχρι το 2020"

Manchester City coach Josep Guardiola during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City coach Josep Guardiola during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2020, σύμφωνα με τη "Mirror". Οι "αστρονομικές" ετήσιες απολαβές του Καταλανού.

Τι κι αν δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League στο ντέρμπι του Μάντσεστερ μπροστά στους οπαδούς της; Τι κι αν θα πρέπει να φέρει τα "πάνω-κάτω" για να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League μετά την ήττα (3-0) στο "Anfield";

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία και φέρει τη "σφραγίδα" του Πεπ Γκουαρδιόλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror" ο Καταλανός τεχνικός και η διοίκηση των "πολιτών" έφθασαν σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους (το ισχύον συμβόλαιο εκπνέει το 2019) για ένα ακόμη έτος. Μέχρι το 2020, δηλαδή.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αμείβεται ετησίως με 23.000.000 ευρώ και θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερα αμειβόμενος τεχνικός στον κόσμο.

Photo credits: ΑP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ