ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

"Με 25 εκατ. ευρώ τη χρονιά στη Σίτι ο Γκουαρδιόλα"

"Με 25 εκατ. ευρώ τη χρονιά στη Σίτι ο Γκουαρδιόλα"

Η "Bild" αποκαλύπτει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι για τις επόμενες τρεις σεζόν, με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 25.000.000 ευρώ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από την Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Σίτι να προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί, προκειμένου να αποτελέσει την επόμενη προπονητική του στέγη. Και σύμφωνα με τη "Bild", ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να λαμβάνει στους "πολίτες" το διπλάσιο μισθό (25.000.000 ευρώ) σε σχέση με αυτόν που λαμβάνει στους Βαυαρούς, γεγονός που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό στον κόσμο.

Η γερμανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του νυν τεχνικού της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, λήγει το 2017.

"Κλειδί" για την απόφαση του 44χρονου τεχνικού είναι η καλή σχέση που διατηρεί με τους Φεράν Σοριάνο και Τσίκι Μπεγκιριστάιν, εκτελεστικό και αθλητικό διευθυντή αντίστοιχα της Σίτι, τους οποίους γνωρίζει από την κοινή των θητεία στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί... ίλιγγο είναι η αμοιβή του Γκουαρδιόλα. Κάθε έτος εργασίας του στη Μάντσεστερ Σίτι θα αμείβεται με 25.000.000 ευρώ. Για τρία έτη συνεργασίας. Απλά μαθηματικά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ