ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαχρέζ: "Καλή στιγμή να κατακτήσουμε το Champions League"

Μαχρέζ: "Καλή στιγμή να κατακτήσουμε το Champions League"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την πεποίθησή του πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε θέση φέτος να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, εξέφρασε με συνέντευξή του ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη πορεία το 2016 στην Ευρώπη όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League με προπονητή στον πάγκο τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στις τρεις προηγούμενες σεζόν, αν και είχε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία της, δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, με τις Μονακό, Λίβερπουλ και Τότεναμ να της φράζουν κατά σειρά το δρόμο προς τη διάκριση.

Φέτος τα πράγματα ενδέχεται να είναι διαφορετικά καθώς το 2-1 στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "16" την έκανε φαβορί για πρόκριση στους "8", με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να ισχυρίζεται μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα "Guardian" πως τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία των πολιτών για να πατήσουν στην κορυφή.

"Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε το Champions League. Έχουμε την ομάδα, έχουμε τον προπονητή, έχουμε τα πάντα, οπότε είναι καλή στιγμή. Δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι αλλά είμαστε αρκετά καλοί για να πάρουμε τον τίτλο.

Μαχρέζ: "Καλή στιγμή να κατακτήσουμε το Champions League"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το Champions League είναι δύσκολη διοργάνωση, όλοι θέλουν να την κατακτήσουν, οπότε θα γίνει μεγάλη μάχη" , τόνισε ο Αλγερινός διεθνής φορ, ο οποίος σχετικά με την απραξία των ομάδων για πάνω από 2,5 μήνες ελέω του κορονοϊού, είπε:

"Πριν τη διακοπή ήμασταν σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψουμε όπως ήμασταν πριν αλλά το ίδιο ισχύει για την κάθε ομάδα. Ήταν πολύ μεγάλο το διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο και τώρα επιστρέψαμε στις προπονήσεις.

Με την πανδημία να είναι σε εξέλιξη, έπρεπε να σεβαστούμε τις οδηγίες και να κάνουμε προπόνηση σπίτι. Βήμα βήμα αποκτούμε τη φόρμα μας. Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ ωραίο να δω ξανά τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ