ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαντσίνι: "Κανένας καυγάς με Μπαλοτέλι"!

Μαντσίνι: "Κανένας καυγάς με Μπαλοτέλι"!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι "τρέλανε" κόσμο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξε καυγάς με τον Μάριο Μπαλοτέλι. "Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν αυτό που συνέβη", τόνισε.

"Το μέλλον του στην ομάδα; Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αυτό είναι ένα πράγμα που μπορεί να συμβεί.

Συμβαίνει συνήθως μεταξύ δύο παικτών", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός προπονητής για την "έκρηξή" του απέναντι στον Μπαλοτέλι στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, για να προχωρήσει στη συνέχεια σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση του περιστατικού.

"Δεν ήταν κάτι το κακό όπως αναφέρουν οι εφημερίδες. Ο Μάριο κλώτσησε έναν συμπαίκτη του και του είπα να αποχωρήσει από το γήπεδο. Αρνήθηκε. Αυτό ήταν μόνο.

Δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, δεν υπήρχε καυγάς. Οι εικόνες δεν απεικονίζουν ό,τι συνέβη. Τον έπιασα από τη φανέλα και τον έσπρωξα μακριά. Τίποτα το τρομερό.

Δεν ήταν όσο άσχημο έδειχνε. Ήμουν θυμωμένος για δύο δευτερόλεπτα, όχι όμως μετά από τρία δευτερόλεπτα.

Για μένα θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει".

Ο Μαντσινι δήλωσε επίσης ότι θα προτιμούσε το συγκεκριμένο τάκλιν ο Μπαλοτέλι να το είχε κάνει σε ένα παιχνίδι και όχι σε συμπαίκτη του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τιμωρία για τον 22άχρονο.

"Δεν θα υπάρξουν κυρώσεις γιατί ήταν ένα επεισόδιο που με το που ξεκίνησε, τελείωσε. Ο Μάριο θα έχει και άλλες ευκαιριες όμως θα πρέπει να δείξει πόσο αξιζει στην προπόνηση, δουλεύοντας σκληρά".

Διαβάστε επίσης το αφιέρωμα του Sport24.gr για τα "κατορθώματα" του Μάριο Μπαλοτέλι από τότε που μετακομισε στην Πρέμιερ Λιγκ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ