ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Χρεώνει την τιμωρία της σε Μπάγερν, Ρεάλ και Παρί!

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during an English FA Cup fourth round soccer match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during an English FA Cup fourth round soccer match between Manchester City and Fulham at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Οι άνθρωποι της Σίτι βλέπουν "δάκτυλο" των Μπάγερν, Ρεάλ και Παρί πίσω από την απόφαση της UEFA να τους τιμωρήσει με δύο χρόνια αποκλεισμό από την Ευρώπη, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "The Athletic".

Σε δεινή θέση βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός που λέγεται Μάντσεστερ Σίτι, μετά την απόφαση της UEFA να της επιβάλλει ποινή διετούς αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση καθώς και πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανονισμών του FFP.

H συγκεκριμένη ποινή δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα για το παρόν και το μέλλον του αγγλικού συλλόγου, αν δεν πέσει η απόφαση στο CAS (Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο) όπου έχει διαμηνύσει πως θα προσφύγει, καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αποχαιρετήσει αρκετούς από τους παίκτες που είναι τα βαριά συμβόλαιά της.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι "πολίτες" εμφανίζονται συσπειρωμένοι παρά το αρχικό σοκ. Απόδειξη είναι η πρώτη τοποθέτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα που φέρεται να είπε στους παίκτες του " θα είμαι και στην League Two μαζί σας" ενώ την ίδια ώρα οι διοικούντες τον σύλλογο θεωρούν πως πίσω από αυτή την τιμωρία κρύβονται συμφέροντα άλλων ομάδων.

Referee Kevin Friend gestures to Manchester City players Bernardo Silva, Raheem Sterling and Kevin De Bruyne, from left, appealing for a penalty shot during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Dave Thompson)
Referee Kevin Friend gestures to Manchester City players Bernardo Silva, Raheem Sterling and Kevin De Bruyne, from left, appealing for a penalty shot during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας "The Atheltic", οι άνθρωποι της Σίτι εκτιμούν πως η απόφαση από πλευράς UEFA πάρθηκε για να εξυπηρετήσει συμφέροντα ομάδων που θέλουν να βγάλουν την ομάδα του Μάντσεστερ από τον ευρωπαϊκό χάρτη και όχι για την απόδοση δικαιοσύνης.

"Στη Σίτι πιστεύουν πως διάφοροι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Ρεάλ, η Μπάγερν και αγγλικές ομάδες, έχουν ασκήσει πίεση στην UEFA για να πάρει αυτή τη θέση.

Και πίσω από την απόφαση κρύβεται και η Παρί Σεν Ζερμέν, που έχει αποφύγει μία δεύτερη ποινή και της οποίας ο πρόεδρος, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, είναι στην εκτελεστική επιτροπή της UEFA ως ένας από τους εκπροσώπους της Eca", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Να τους δείξουμε πως είμαστε ταλέντο, όχι λεφτά"!
Μάντσεστερ Σίτι: Απειλείται και το πρωτάθλημα του 2014
Μάντσεστερ Σίτι: Ραντεβού διοίκησης - παικτών μετά την τιμωρία από την UEFA
Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται και αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα
Τα δύο χρόνια εκτός Ευρώπης δεν είναι αρκετά για να τιμωρηθούν Σίτι και Παρί
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ