ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Γκιουντογκάν

Manchester City's Ilkay Gundogan runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Ilkay Gundogan runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brighton & Hove Albion at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 31, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Χωρίς τον Ιλκάι Γκιουντογκάν θα πορευτεί για τουλάχιστον 10 ημέρες η Μάντσεστερ Σίτι, με τον μέσο των πολιτών να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και να τίθεται σε αυτοαπομόνωση.

Πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεών της στην Premier League (21/9, 22:15 Live από το Sport24.gr το ματς με την Γουλβς), με τον Ιλκάι Γκιουντογκάν να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και να είναι υποχρεωμένος να μπει σε καθεστώς απομόνωσης για τουλάχιστον 10 ημέρες.

"Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει πως ο Ιλκάι Γκιουντογκάν βρέθηκε θετικός στον ιό COVID-19. Ο Ιλκάι βρίσκεται τώρα υπό επιτήρηση και για διάστημα 10 ημερών θα είναι σε αυτοαπομόνωση, ακολουθώντας το πρωτόκολλο της Premier League και της βρετανικής κυβέρνησης για την καραντίνα.

Όλοι στο σύλλογο εύχονται ταχεία ανάρρωση στον Ιλκάι", αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/9) η ομάδα του Μάντσεστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Είμαι χαρούμενος που ο Τιάγκο έρχεται στην Αγγλία"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ