ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Το "αντίο" του Νταβίντ Σίλβα

Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το απόγευμα της Κυριακής (26/07) ο Νταβίντ Σίλβα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα και είπε το δικό του "αντίο" στους φίλους της ομάδας.

Ήταν 14 Ιουλίου του 2010 όταν η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να δαπανήσει περίπου 29 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Νταβίντ Σίλβα από την Βαλένθια. Δέκα χρόνια αργότερα ο 34χρονος Ισπανός μέσος ετοιμάζεται να πει το "αντίο" του στους μπλε.

Σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν ο Σίλβα αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας και αποτέλεσε έναν από τους παίκτες βαρόμετρο της ομάδας.

Το απόγευμα της Κυριακής (26/07) ο Νταβίντ Σίλβα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα και είπε το δικό του "αντίο" στους φίλους της ομάδας. Εκείνοι με τη σειρά τους σκοπεύουν να τον βραβεύσουν πριν από την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League.

"Όταν είσαι νέος δεν ονειρεύεσαι όλα αυτά. Ονειρεύεσαι να γίνει ποδοσφαιριστής, ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, να παίξεις στο κορυφαίο επίπεδο. Ποτέ, όμως, δεν σκέφτεσαι όσα μπορείς να πετύχεις. Για αυτό σκεφτόμενος όλα όσα έχω πετύχει δεν τα είχα φανταστεί, δεν τα είχα ονειρευτεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.

Θα μου λείψουν πολλά γιατί μαζί για πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στο κλαμπ έκαναν τα πάντα τόσο εύκολα για εμάς. Ήταν πάντα εδώ για μένα για κάθε πράγμα που ήθελα όλες τις μέρες.

Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό. Για μένα ο σεβασμός είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Έδειξαν σεβασμό τόσο σε μένα όσο και στην οικογένειά μου όπου κι αν ήμασταν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά. Θα είμαι μπλε, μπλε για πάντα" είπε ο Νταβίντ Σίλβα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ