ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφώνησε με την Μπενφίκα για Ρούμπεν Ντίας

Benfica's Ruben Dias runs with the ball during the Portuguese League soccer match between Benfica and Moreirense at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, Sept. 26, 2020.(AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Ruben Dias runs with the ball during the Portuguese League soccer match between Benfica and Moreirense at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, Sept. 26, 2020.(AP Photo/Armando Franca) AP

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να θεωρείται ο Ρούμπεν Ντίας, αφού η Μπενφίκα επιβεβαίωσε την μετακίνηση του 23χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού στην Αγγλία για 68 εκατομμύρια ευρώ.

Ολοένα και πιο κοντά βρίσκεται ο Ρούμπεν Ντίας στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι πολίτες έχουν φτάσει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την μεταγραφή του 23χρονου Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

Οι αετοί της Λισαβόνας επιβεβαίωσαν αυτή την συμφωνία και έτσι ο Ντίας θα γίνει κάτοικος Αγγλίας για το ποσό των 68 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άλλα 3,6 εκατομμύρια θα αφορούν μπόνους επίτευξης στόχων.

Από την άλλη, το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Νίκολας Οταμέντι, ο οποίος θα γίνει παίκτης της Μπενφίκα για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την επισημοποίηση των δύο deal.

Ο Νοτιαμερικανός επιστρέφει στην Πορτογαλία, όπου είχε φορέσει τη φανέλα της Πόρτο - μεγάλης αντιπάλου της Μπενφίκα - από το 2010 έως το 2014 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Ατλέτικο Μινέιρο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ