ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφώνησε με Μπόρνμουθ για Νέιθαν Άκε

Netherlands' Nathan Ake celebrates scoring his side's second goal during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between The Netherlands and Estonia at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Nov. 19, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Netherlands' Nathan Ake celebrates scoring his side's second goal during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between The Netherlands and Estonia at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Nov. 19, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέιθαν Άκε, από την Μπόρνμουθ, καθώς οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για τον Ολλανδό στόπερ. Το κόστος ανέρχεται στα 45 εκατ. ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Μπόρνμουθ για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού Νέιθαν Άκε, σύμφωνα με τον Kris Temple. Η Μπόρνμουθ έκανε δεκτή την πρόταση των "Citizens" ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 25χρονος Ολλανδός στόπερ έπαιξε την φετινή σεζόν 29 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου πέτυχε 2 γκολ. Η Μπόρνμουθ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2017 από την Τσέλσι, έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Άκε θα προστεθεί στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα, στην προσπάθεια του Καταλανού τεχνικού να βελτιώσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του.

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει συμφωνήσει και με την Βαλένθια για την απόκτηση του 20χρονου ακραίου μεσοεπιθετικού, Φεράν Τόρες, έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ