ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Mάντσεστερ Σίτι: Στις 13 Ιουλίου μαθαίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον

Mάντσεστερ Σίτι: Στις 13 Ιουλίου μαθαίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να μάθει την μοίρα της στο Champions League την ερχόμενη διετία στις 13 Ιουλίου, καθώς τότε θα κοινοποιήσει την απόφασή του το CAS, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η UEFA επέβαλε ποινή αποκλεισμού από την Ευρώπη για τις δυο επόμενες σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι και πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του FFP, ωστόσο οι Πολίτες δεν άφησαν την υπόθεση έτσι και προσέφυγαν στο CAS.

Η Σίτι εκπροσωπήθηκε μέσω του νομικού επιτελείου τους σε τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, όπου κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους με στόχο να πείσουν το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο για το δίκαιο της ένστασής τους.

"Στο τέλος της ακρόασης, και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διαδικασία", ανέφερε το CAS σε γραπτή του δήλωση, με το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο να κάνει γνωστό ότι η απόφασή του θα κοινοποιηθεί το πρώτο μισό του Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η "Daily Mail", η κρίσιμη μέρα για την Μάντσεστερ Σίτι είναι η 13 Ιουλίου, αφού τότε θα μάθει ποια θα είναι η ευρωπαϊκή της μοίρα για την επόμενη διετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σίτι: Τις πρώτες ημερες του Ιουλίου βγαίνει η απόφαση του CAS
Μάντσεστερ Σίτι: Δύο χρόνια αποκλεισμός από την Ευρώπη λόγω FFP
Μάντσεστερ Σίτι: Ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια η ζημιά από την τιμωρία
Γκουαρδιόλα: "Να τους δείξουμε πως είμαστε ταλέντο, όχι λεφτά"!
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ