ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Πόρτα Σάρι σε Γκουαρντιόλα για τον Μπονούτσι

AC Milan's Hakan Calhanoglu, left, fights for the ball with Juventus' Leonardo Bonucci during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, left, fights for the ball with Juventus' Leonardo Bonucci during an Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Λεονάρντο Μπονούτσι, ωστόσο ο Σάρι δεν σκέφτεται καν να τον πουλήσει ανεξάρτητα από τα χρήματα.

Μπορεί τα επόμενα βήματα των ποδοσφαιρικών ομάδων να είναι αβέβαια λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζουν να παίζουν στην καθημερινότητα των συλλόγων.

Ένα από αυτά αφορά την Μάντσεστερ Σίτι και τον Μπονούτσι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους και αυτό δεν είναι κάτι το καινούριο. Ο κόουτς της Σίτι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μπονούτσι και είναι αποφασισμένος να τον αποκτήσει.

Βέβαια, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο Σάρι δεν θέλει καν να ακούει το ενδεχόμενο να φύγει από το Τορίνο ο Ιταλός αμυντικός και το έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Γιούβε.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ