ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Παρακολουθεί τον Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο

Atletico Madrid's Joao Felix kicks the ball during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Madrid's Joao Felix kicks the ball during the Champions League Group D soccer match between Atletico Madrid and Lokomotiv Moscow at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι σχεδιάζει να ξοδέψει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ το φετινό καλοκαίρι και ένας από τους στόχους της φαίνεται να είναι ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά την διαγραφή της ποινής της από το CAS, η Μάντσεστερ Σίτι έχει βγει στην μεταγραφική αγορά με μεγάλη διάθεση να ξοδέψει. Ήδη βρίσκεται κοντά σε δύο περιπτώσεις, αφού φαίνεται να κλείνει τον Φεράν Τόρες από την Βαλένθια για 35 εκατομμύρια ευρώ και τον Νέιθαν Άκε της Μπόρνμουθ για 45 εκατομμύρια.

Πηγές της ιστοσελίδα Athletic αποκαλύπτουν ότι οι πολίτες σχεδιάζουν να ξοδέψουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, επόμενως τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά. Ένα από αυτά μάλιστα είναι του Ζοάο Φέλιξ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί την περίπτωση του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, αναφέρει ότι οι πολίτες είχαν δείξει ενδιαφέρον και την περσινή σεζόν, πριν καταλήξει στους κολτσονέρος.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέκτησε τον Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα για το ποσό των 126 εκατομμυρίων ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο νεαρός Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 8 γκολ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ