ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Παίρνει τον Ρόντρι της Ατλέτικο για 70 εκατ. ευρώ

Atletico Madrid's Rodri, right, and Monaco's Radamel Falcao run for the ball during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Paul White)
Atletico Madrid's Rodri, right, and Monaco's Radamel Falcao run for the ball during a Group A Champions League soccer match between Atletico Madrid and Monaco at the Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα 70.000.000 ευρώ του αμυντικού μέσου της Ατλέτικο, Ρόντρι, και να τον κάνει δικό της, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Telegraph"

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ κοντά στο να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης. Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα " Telegraph", οι "πολίτες" είναι έτοιμοι να σπάσουν την ρήτρα του συμβολαίου του αμυντικού μέσου της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρόντρι, για 70.000.000 ευρώ.

Αν πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση, τότε ο Γκουαρδιόλα θα καταρρίψει το μεταγραφικό του ρεκόρ, αφού μέχρι στιγμής η μεγαλύτερή του αγορά είναι εκείνη του Ριάντ Μαχρέζ από την Λέστερ για 67.800.000 ευρώ.

Ο 22χρονος Ισπανός είναι από τους στυλοβάτες της μεσαίας γραμμής των "ροχιμπλάνκος" με 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ρόντρι έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το 2023, ενώ μετακόμισε από την Βιγιαρεάλ στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2018 για 20.000.000 ευρώ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κοιτάζει σοβαρά τη περίπτωση του 22χρονου κεντρικού μέσου, καθώς ψάχνει στο πρόσωπό του τον μακροπρόθεσμο αντικαταστάτη του Φερναντίνιο. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος είναι 33 χρονών και το συμβόλαιό του λήγει το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Το Ολντ Τράφορντ δεν μας φοβίζει πια"
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τσακώθηκαν οι παίκτες μετά τη συντριβή στο Λίβερπουλ
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ