ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Παίρνει Ριέσγο για τρίτο γκολκίπερ

Eibar's goalkeeper Asier Riesgo, left, and Mauro Dos Santos celebrate after drawing the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Eibar's goalkeeper Asier Riesgo, left, and Mauro Dos Santos celebrate after drawing the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Eibar at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι αποκτά από την Έιμπαρ τον 35χρονο Βάσκο, Ασιέρ Ριέσγο, για τρίτο γκολκίπερ με σκοπό να συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων στους πολίτες μετά το τέλος της καριέρας του.

Από το Έιμπαρ στο... Μάντσεστερ. Ο 35χρονος Βάσκος τερματοφύλακας, Ασιέρ Ριέσγο, παίρνει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα στη δύση της καριέρας του.

Ο Ριέσγο θα είναι ο τρίτος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι πίσω από τον βασικό, Έντερσον, και τον δεύτερο, Κλαούντιο Μπράβο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, ωστόσο, σκέφτονται και με το βλέμμα στο μέλλον για τον πρώην παίκτη των Σοθιεδάδ, Ουέλβα και Οσασούνα.

Ο προπονητής των πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα, σκοπεύει να τον εντάξει στο σταφ του μετά το τέλος της καριέρας του. Τον προορίζει για προπονητή τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα.

Μέσα σε λίγες ημέρες ο Ριέσγο θ' ακολουθήσει ένα δρομολόγιο που δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Από το μικρότερο γήπεδο στην πρώτη ισπανική κατηγορία, Ιπουρούα, στο Έτιχαντ και τη λάμψη της Premier League.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ