ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Όλοι έλεγαν στον Κομπανί να πασάρει

Manchester City's Vincent Kompany, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad stadium in Manchester, England, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Vincent Kompany, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad stadium in Manchester, England, Monday, May 6, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Τόσο ο Βινσέντ Κομπανί όσο και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψαν πως όλοι έλεγαν στον Βέλγο να πασάρει και να μη σουτάρει στη φάση του νικητήριου γκολ του απέναντι στη Λέστερ. (VIDEO)

Το βράδυ της Δευτέρας (06/05) η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 επί της Λέστερ και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα πίεσαν ασφυκτικά τις αλεπούδες, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά τελικά εκείνος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό ήταν ο Βινσέντ Κομπανί.

Ο Βέλγος στόπερ με εντυπωσιακό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ανίκητο μέχρι εκείνη την ώρα Σμάιχελ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Συνολικά, έφτασε τα 20 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο αυτό ήταν το πρώτο του εκτός περιοχής! Αυτός ήταν και ο λόγος που κανένας δεν τον πίστεψε την ώρα που αποφάσισε να σουτάρει. "Σήμερα τα πράγματα ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί όλοι μου έλεγαν να μη σουτάρω. Έχω πετύχει τέτοια γκολ στην προπόνηση. Για 15 χρόνια άκουγα τους μέσους να μου λένε να μη σουτάρω κι εγώ τους απαντούσα πως μία ημέρα θα σκοράρω με αυτόν τον τρόπο. Ε, και το έκανα σήμερα" είπε αμέσως μετά το ματς ο Κομπανί.

Χαρακτηριστικές για το θέμα ήταν και οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα όταν τον ρώτησαν τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή. "Μη σουτάρεις, πάσαρε. Εκείνος όμως πήρε τη σωστή απόφαση και σούταρε" είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός κόουτς.

Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κουν Αγκουέρο πείραξε τον Βινσέντ Κομπανί για την επιλογή του να σουτάρει όταν όλοι του έλεγαν να μην το κάνει. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έπιασε ο τηλεοπτικός φακός και η Μάντσεστερ Σίτι το μοιράστηκε με τους φίλους της ομάδας στο twitter.

Θυμηθείτε το εντυπωσιακό γκολ του Κομπανί.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ