ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σανέ δεν παίζει στον τελικό με Λίβερπουλ λόγω... Μπάγερν

Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring the third goal for his team, during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium in Huddersfield, England, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Leroy Sane celebrates after scoring the third goal for his team, during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium in Huddersfield, England, Sunday, Jan. 20, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

O Λερόι Σανέ δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του Community Shield μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει έναν πιθανό τραυματισμό από την στιγμή που βρίσκεται μία "ανάσα" από την Μπάγερν.

Χωρίς τον Λερόι Σανέ θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Community Shield με αντίπαλο τη Λίβερπουλ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sport BILD", o Γερμανός επιθετικός, αλλά κι οι διοικούντες την αγγλική ομάδα δεν θέλουν να ρισκάρουν έναν πιθανό τραυματισμό, καθώς η μεταγραφή του στην Μπάγερν είναι θέμα ημερών.

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι "πολίτες" θα καρπωθούν 100.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 23χρονου εξτρέμ, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών αντί 20.000.000 ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους επίτευξης στόχων.

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα "Express" αναφέρει πως η μεταγραφή θα ανακοινωθεί την προσεχή Τετάρτη (07/08), ενώ το ρεπορτάζ της BILD υποστηρίζει πως η επισημοποίηση του deal θα ανακοινωθεί στο διάστημα από 6 έως 10 Αυγούστου.

Ο Σανέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από τη Σίτι, η οποία κατέβαλε 50.000.000 ευρώ στη Σάλκε για την απόκτησή του. Στην τριετία που φοράει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, μετράει 39 γκολ και 45 ασίστ σε 133 αγώνες, αποτελώντας βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ