ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κουντέ εναλλακτική του Κουλιμπαλί

Sevilla's Jules Kounde in action during the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Friedemann Vogel/Pool via AP)
Sevilla's Jules Kounde in action during the Europa League final soccer match between Sevilla and Inter Milan in Cologne, Germany, Friday, Aug. 21, 2020. (Friedemann Vogel/Pool via AP) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι βλέπει στο πρόσωπο του 21χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ, το plan B σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Καλιντού Κουλιμπαλί παραμένει και ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν (διευθυντής ποδοσφαίρου) εξετάζει τις εναλλακτικές.

Το plan B είναι ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ, ο οποίος είναι περιζήτητος. Η ρήτρα αποδέσμευσής του από την ομάδα της Ανδαλουσίας ανέρχεται σε 90.000.000 ευρώ, ωστόσο βρετανικά και ισπανικά media εκτιμούν ότι ενδεχόμενο deal μπορεί να κλείσει σε αρκετά χαμηλότερο ποσό.

Ο Κουντέ γεννήθηκε στο Παρίσι και είναι θρέμμα των ακαδημιών της Μπορντό. Η Σεβίλλη τον απέκτησε το 2019 αντί 25.000.000 ευρώ.

Photo credits: Friedemann Vogel/Pool via AP

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ