ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Mάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει τον Όντεγκααρντ για διάδοχο του Σίλβα

Real Sociedad's Martin Odegaard, center, celebrates after a goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Martin Odegaard, center, celebrates after a goal of his team during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ κάνει απίστευτα πράγματα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ την φετινή σεζόν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νταβίντ Σίλβα.

Η περίπτωση του Μάρτιν Όντεγκααρντ και τα κατορθώματά του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ την φετινή σεζόν, έχουν δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του. Ο 20χρονος wonderkid πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και μέχρι στιγμής έχει σκοράρει δύο τέρματα και έχει μοιράσει δύο ασίστ στο ξεκίνημα της φετινής Primera Division, όμως η συνολική του εικόνα μέσα στο γήπεδο αλλά και η ωριμότητα στο παιχνίδι του είναι που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων κλαμπ στην Αγγλία.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2015, μπήκε από πολύ νωρίς στα βαθιά, δεν κατάφερε να σηκώσει το βάρος της φανέλας των "μερένγκες", δόθηκε δανεικός και η θητεία του στην Ολλανδία τον βοήθησε αρκετά να βρει την χαμένη αυτοπεποίθησή του.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι δύο πρώτες ομάδες από το Νησί που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, όμως η " Daily Mail" αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να μπει δυνατά στην "μάχη" της απόκτησής του.

Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εξαιρετική άποψη για τον Όντεγκααρντ και προορίζει τον νεαρό μεσοεπιθετικό για αντικαταστάτη του Νταβίντ Σίλβα που αναμένεται να αποχωρήσει από τους "Πολίτες" το φετινό καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιο του εκπνέει στα τέλη Ιουλίου και ο 33χρονος θέλει να επιστρέψει κοντά στην οικογένειά του.

Βέβαια, η απόκτηση του 20χρονου μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 75 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ