ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει τον Ίσκο

Real Madrid's Isco celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. At right his Real Madrid's Gareth Bale. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Isco celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, March 16, 2019. At right his Real Madrid's Gareth Bale. (AP Photo/Paul White) AP

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 27χρονου μέσου της Ρεάλ, Ίσκο, σύμφωνα με τη Marca.

Ο Νταβίντ Σίλβα ανακοίνωσε ότι η σεζόν που ξεκινά τον Αύγουστο θα είναι και η τελευταία του με τη Μάντσεστερ Σίτι - είναι από το 2010 στους πολίτες - καθώς θα επιστρέψει στην Ισπανία για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της γενέτειράς του, Λας Πάλμας.

Ο προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Πεπ Γκουαρδιόλα, ετοιμάζει ήδη τη διάδοχη κατάσταση. Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της Marca θέλει στο Μάντσεστερ τον 27χρονο μέσο της Ρεάλ, Ίσκο.

Εάν ο Σαντιάγκο Σολάρι ήταν ακόμη τεχνικός των μερένγκες, ο Ίσκο δεν θα βρισκόταν σήμερα στη Μαδρίτη. Η επιστροφή, ωστόσο, του Ζινεντίν Ζιντάν άλλαξε τα δεδομένα. Ο Ίβηρας έχει θέσει στα πλάνα του Γάλλου, η απόκτηση όμως του Εντέν Αζάρ προκαλεί συνωστισμό στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Η βασίλισσα, σύμφωνα με την κορυφαία ισπανική εφημερίδα, κοστολογεί τον Ίσκο στα 80.000.000 ευρώ. Ο ίδιο εμφανιζόταν διατεθειμένο να μείνει για πάντα στη Μαδρίτη, ωστόσο οι εκπρόσωποί του τον συμβουλεύουν να πάει στο Μάντσεστερ γιατί θα εκτοξευτεί αγωνιστικά υπό την τεχνική ηγεσία του Γκουαρδιόλα.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ