ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: "Ο Γκουαρδιόλα στην Γιουβέντους; Μιλάμε για γελοιότητες"

Manchester City coach Pep Guardiola, left, and his assistant Mikel Arteta hold the trophy as they celebrate with their supporters at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday May 12, 2019 the day they won the English Premier League title. Manchester City retained the Premier League trophy after coming from behind to beat Brighton 4-1 and see off Liverpool's relentless challenge on the final day of the season on Sunday. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City coach Pep Guardiola, left, and his assistant Mikel Arteta hold the trophy as they celebrate with their supporters at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday May 12, 2019 the day they won the English Premier League title. Manchester City retained the Premier League trophy after coming from behind to beat Brighton 4-1 and see off Liverpool's relentless challenge on the final day of the season on Sunday. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Οι φήμες που θέλουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι μία ανάσα από το να συμφωνήσει με την Γιουβέντους έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της Σίτι, με την απάντηση να είναι αποστομωτική από πλευράς "πολιτών".

Η Γιουβέντους ψάχνει εναγωνίως για το διάδοχο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι φήμες θέλουν τους πρωταθλητές Ιταλίας να έχουν προσεγγίσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως για τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι δεν τίθεται το παραμικρό θέμα.

Αυτό το ξεκαθάρισε ο Αλμπέρτο Γκαλάσι, με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των "πολιτών" να δηλώνει στο "Sky Sport": "Έμεινα έκπληκτος που άκουσα αυτό το τεράστιο ψέμα.

Ο προπονητής θέλει να μείνει και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου. Επομένως οποιοδήποτε σύλλογος -και η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος με δομή και οργάνωση- δεν θα επέτρεπε ποτέ να κυκλοφορήσει μία τέτοια είδηση.

Το πρώτο πράγμα που κάνει ένας σοβαρός σύλλογος είναι να επικοινωνήσει με τον άλλο σύλλογο, με δεδομένο πως ο Γκουαρδιόλα δεσμεύεται με συμβόλαιο. Δεν μπορεί να βρίσκεται στο σκοτάδι η Μάντσεστερ Σίτι, όλα αυτά που γράφονται είναι εντελώς ανυπόστατα".

Ακολούθως, ο Γκαλάσι στάθηκε στην προσωπικότητα του Γκουαρδιόλα που δεν του θα επέτρεπε να μπει σε τέτοια σενάρια. "Είναι ένα σοβαρό άτομο, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δεν θέλει να φύγει και δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποδέσμευσής του. Υπάρχει ακόμα χρόνος για να συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έχω μιλήσει με τον Νέντβεντ, είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και είπαμε μερικά αστεία. Και οι δύο αντιληφθήκαμε πως αυτά που γράφονται πλέον για τον Γκουαρδιόλα και την Γιουβέντους είναι γελοία".

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στέρλινγκ: "Να τιμωρείται με 9 πόντους μία ομάδα για φαινόμενα ρατσισμού"
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ