ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα άφησε στον "αέρα" το μέλλον του Κομπανί

Manchester City manager Josep Guardiola, right, speaks with Vincent Kompany during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, right, speaks with Vincent Kompany during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έθεσε εν αμφιβόλω την επέκταση του συμβολαίου του 32χρονου Βέλγου κεντρικού αμυντικού κι αρχηγού των "πολιτών", Βενσάν Κομπανί, λόγω των διαδοχικών τραυματισμών του.

Ο 32χρονος Βέλγος κεντρικός αμυντικός, Βενσάν Κομπανί, βρίσκεται από το 2008 στο Μάντσεστερ. Το συμβόλαιό του αρχηγού της Σίτι εκπνέει σε πέντε μήνες και είναι αμφίβολο εάν θα επεκταθεί.

Άλλωστε το παραδέχθηκε κι ο τεχνικός της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα. "Είναι απίστευτος, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει παίξει λίγο, πολύ λίγο. Αυτό είναι το δεδομένο που πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι και η ομάδα θα συζητήσει με τον ατζέντη του προκειμένου να ληφθεί η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την ποιότητά του, μας λείπει όταν δεν είναι σε θέση ν' αγωνιστεί. Είναι σημαντικός, είναι ο αρχηγός μας και μας δίνει αυτό το κάτι που λίγοι κεντρικοί αμυντικοί στον κόσμο μπορούν να το δώσουν. Δεν εμπλέκομαι εγώ στις διαπραγματεύσεις", υποστήριξε ο Καταλανός.

Ο Κομπανί αποκτήθηκε το 2008 από το Αμβούργο και το 2012 υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Η αλήθεια, όμως, είναι αυτή που διατύπωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Από τις αρχές Νοεμβρίου ο Βέλγος έχει παίξει μόλις σε τρία ματς της Μάντσεστερ Σίτι, το τελευταίο εξ αυτών στη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ στις 3 Ιανουαρίου.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ