ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπενασέρ ο εκλεκτός του Γκουαρδιόλα

AC Milan's Ismael Bennacer controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Spal at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Oct. 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Ismael Bennacer controls the ball during the Serie A soccer match between AC Milan and Spal at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Oct. 31, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον 22χρονο μέσο της Μίλαν, Ισμαέλ Μπενασέρ, κι ετοιμάζεται να καλύψει τη ρήτρα ύψους 50.000.000 ευρώ. Ο Γκουαρδιόλα μίλησε προσωπικά με τον Αλγερινό για να τον "ψήσει".

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να έχει το μυαλό της στην επιστροφή στη δράση και στο CAS - από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουνίου θα γίνει η ακρόαση των πολιτών, οι οποίοι άσκησαν έφεση κατά της τιμωρίας διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως επιβλήθηκε από την UEFA - ωστόσο προχωρά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Σύμφωνα με το RMC ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ισμαέλ Μπενασέρ. Ο Καταλανός προπονητής έχει ήδη επικοινωνήσει με τον 22χρονο Αλγερινό αμυντικό μέσο για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ, καθώς και για να τον "ψήσει" εξηγώντας του το ρόλο για τον οποίον τον προορίζει.

Έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το 2024 και οι ροσονέρι παραπέμπουν τις ενδιαφερόμενες ομάδες στη ρήτρα αποχώρησης του Αφρικανού η οποία ανέρχεται στα 50.000.000 ευρώ. Η Σίτι ετοιμάζεται όπως αναφέρεται στο γαλλικό ρεπορτάζ να καλύψει το ποσό αυτό και να τον κάνει δικό της.

Ο Μπενασέρ ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρλ και το 2015 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ. Το 2017 τον αγόρασε η Έμπολι αντί 1.000.000 ευρώ, ενώ τον Αύγουστο του 2019 η Μίλαν τον απέκτησε αντί 16.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ