ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Μπάσιμο από Κατάρ για Νταβίντ Σίλβα

Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η πρώην ομάδα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλ Ντουχαΐλ, από το Κατάρ έχει κάνει πρόταση στον Νταβίντ Σίλβα, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Νταβίντ Σίλβα με τη Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ο 34χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός θ' αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα μετά από δέκα χρόνια παρουσίας του σε αυτή.

Μπορεί η επιστροφή στην Ισπανία για την ομάδα της γενέτειράς του, Λας Πάλμας, να συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες - άλλωστε και ο ίδιος το έχει παραδεχθεί σε δηλώσεις του - αλλά τις τελευταίες ώρες ομάδα του Κατάρ έχει κάνει δυνατό μπάσιμο.

Η πρώην ομάδα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλ Ντουχαΐλ, με έδρα την Ντόχα και πρωτοπόρος της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Κατάρ έχει καταθέσει πρόταση στον Ίβηρα. Η Αλ Ντουχαΐλ θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, καθώς υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο απέκτησε και τον Μάριο Μάντζουκιτς από τη Γιουβέντους.

Οι Άραβες έχουν ήδη έλθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά ο ίδιος υποστήριξε ότι θέλει να περιμένει να τελειώσει τη σεζόν και μετά ν' αποφασίσει.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ