ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Μένει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Νταβίντ Σίλβα

Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva celebrates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Watford at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 21, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Νταβίντ Σίλβα επέκτεινε για μερικές ακόμη ημέρες τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Σίτι και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στους πολίτες.

Είναι η τελευταία του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο θα την εξαντλήσει. Ο προπονητής των πολιτών, Πεπ Γκουαρδιόλα, ανακοίνωσε ότι ο Νταβίντ Σίλβα επέκτεινε για μερικές ημέρες ακόμη το συμβόλαιό του -εξέπνεε την 30ή Ιουνίου - και θα παραμείνει στην αγγλική ομάδα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

"Ο Νταβίντ θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα παίξει τα τελευταία του ματς χωρίς κόσμο. Ίσως η ομάδα να μπορέσει να οργανώσει αργότερα έναν αποχαιρετισμό για να τον τιμήσει για την παρουσία του", ανέφερε ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Μάρκους Ράσφορντ για την κίνησή του και στράφηκε εναντίον όσων θεωρούν ότι οι αθλητές δεν πρέπει να εκφέρουν άποψη για κοινωνικά ζητήματα.

Ο 34χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχωρεί μετά από δέκα χρόνια στο Μάντσεστερ. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η πρώην ομάδα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αλ Ντουχαΐλ, από το Κατάρ έχει κάνει πρόταση να τον αποκτήσει.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ