ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ξέσπασμα Γκουαρδιόλα για διαιτησία και ειρωνική χειραψία

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ ζητώντας δύο πέναλτι υπέρ της Σίτι και στο φινάλε ευχαρίστησε τον άρχοντα του αγώνα με ειρωνική χειραψία (VIDEOS).

Το φινάλε του ντέρμπι στο Άνφιλντ βρήκε τον Γιούργκεν Κλοπ και τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν μπροστά στο κοινό τους το 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι που τους εκτόξευσε στο +9 έναντι του μεγάλου αντιπάλου τους στην κούρσα του τίτλου, ενώ στον αντίποδα άφησε τους πρωταθλητές με έντονα παράπονα.

Οι πολίτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Αλεξάντερ-Άρνολντ μέσα στην περιοχή της Λίβερπουλ στα πρώτα λεπτά, στη φάση από την οποία ξεκίνησε το 1-0 των κόκκινων με τον Φαμπίνιο, ενώ με το σκορ στο 3-1 διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου, και πάλι για χέρι του Αλεξάντερ-Άρνολντ μέσα στην περιοχή που δεν καταλογίστηκε ως παράβαση από τον διαιτητή.

Ο μη καταλογισμός του πέναλτι έκανε μάλιστα τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εκραγεί κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες στον 4ο διαιτητή για δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας του που δεν δοθηκαν, ενώ μετά από αυτό το ξέσπασμα ο Καταλανός τα άκουσε από την εξέδρα των γηπεδούχων.

Το κρεσέντο του προπονητή της Σίτι τον βρήκε μάλιστα πρωταγωνιστή και στο φινάλε του αγώνα, καθώς πλησίασε τη διαιτητικη τριάδα και τους ευχαρίστησε για την απόδοσή τους με μία ειρωνική χειραψία.

Όσον αφορά στις πρώτες δηλώσεις του μετά το χαμένο ντέρμπι, ο Καταλανός είπε: "Το ματς ήταν διαφήμιση για την Premier League. Ίσως θα έπρεπε να χαρίσουν στον Γιούργκεν και σε εμένα ένα μπουκάλι κρασί.

Εμείς ως σύλλογος αρχίσαμε να είμαστε στην ελίτ στην τελευταία δεκαετία, όχι σαν την Λίβερπουλ που έχει το "You'll Never Walk Alone" εδώ και 50 χρόνια.

Οι εννέα βαθμοί διαφοράς με την Λίβερπουλ είναι πολλοί. Έχασαν πέρυσι μόλις ένα ματς μέσα στη σεζόν. Δεν είναι εύκολο, αλλα είναι ακόμα Νοέμβριος. Αυτή τη στιγμή πάντως η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ - Σίτι 3-1: Τριάρα τίτλου στο Άνφιλντ
Η βαθμολογία της Premier League μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ