ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κόβει τα ρεπό ενόψει Ρεάλ ο Γκουαρδιόλα

Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, congratulates Chelsea's N'Golo Kante following their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge, in London, England, Thursday, June 25, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool)
Manchester City's head coach Pep Guardiola, left, congratulates Chelsea's N'Golo Kante following their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge, in London, England, Thursday, June 25, 2020. (AP Photo/Paul Childs,Pool) AP PHOTO/PAUL CHILDS,POOL

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει δύο ματς πρωταθλήματος για να ολοκληρώσει σε εγχώριο επίπεδο μία εξαντλητική σεζόν, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν θα δώσει ούτε ένα ρεπό στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε πριν από λίγες ημερες την κατάκτηση της La Liga για 34η φορά στην ιστορία της και ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχτηκε πως θα αφήσει για λίγες ημέρες ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του "ώστε να αποσυνδεθούν για λίγο από το ποδόσφαιρο".

Το προνόμιο των παικτών των μερένγκες δεν θα το έχουν όμως οι αντίπαλοί τους στους "16" του Champions League (2-1 υπέρ των Άγγλων το πρώτο ματς στην Μαδρίτη) παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Όχι μόνο γιατί υπάρχουν δύο ακόμα ματς πρωταθλήματος (με Γουότφορντ και Νόριτς) που έχει να δώσει ομάδα του Γκουαρδιόλα μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή Premier League αλλά και γιατί θα υπάρχουν φουλ προπονήσεις στις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν μέχρι τη ρεβάνς με τους Μαδριλένους.

Αυτό το παραδέχτηκε ο Καταλανός τεχνικός, στέλνοντας μήνυμα για πολλή δουλειά προκειμενου η Σίτι να αφήσει πίσω την απώλεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και να συγκεντρωθεί απόλυτα στον υπέρτατο στόχο που είναι η κατάκτηση του Champions League.

"Θα έχουμε ξεκούραση δύο ημερών μετά το ματς με την Γουότφορντ αλλά μετά την Νόριτς θα έχουμε δύο εβδομάδες προπονήσεων. Θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στα δύο τελευταία παιχνίδια. Θα προσπαθήσω να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής.

Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley in London, England, Saturday, July 18, 2020. (AP Photo/Matt Childs,Pool)
Manchester City's head coach Pep Guardiola gestures during the FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley in London, England, Saturday, July 18, 2020. (AP Photo/Matt Childs,Pool) AP PHOTO/MATT CHILDS,POOL

, τόνισε ο Γκουαρδιόλα, ενώ για το γεγονός πως η νέα σεζόν θα είναι η πέμπτη του στον πάγκο της Σίτι και θα κάνει έτσι ρεκόρ παραμονής σε μία ομάδα, ο Καταλανός είπε:

"Δεν ήμουν ποτέ πέντε χρόνια σε μία ομάδα. Είναι πρόκληση για μένα να προσπαθήσω να διατηρηθώ στο υψηλό επίπεδο των προηγούμενων ετών. Είναι δύσκολο να μείνεις σε μία δουλειά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κοιτάξτε απλά τους άλλους συλλόγους. Το να παραμείνω για πέμπτη σεζόν με κάνει υπερήφανο και είμαι ευγνώμων στο επιτελείο μου επειδή αυτή η δουλειά εξαρτάται από τα αποτελέσματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ: Η Adidas φέρνει πιο κοντά τον Στέρλινγκ
Γιουβέντους: Σίτι και Παρί θέλουν τον Ντάγκλας Κόστα
Άρσεναλ - Σίτι 2-0: Με "κανονιές" του Ομπαμεγιάνγκ στον τελικό του FA Cup
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ