ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Κλείνει τον Φεράν Τόρες με 35 εκατομμύρια ευρώ

Valencia's Ferran Torres controls the ball during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Atalanta and Valencia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Valencia's Ferran Torres controls the ball during the Champions League round of 16, first leg, soccer match between Atalanta and Valencia at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 19, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Βαλένθια, με τους Πολίτες να ξοδεύουν 27.000.000 ευρώ συν 8.000.000 μπόνους για να τον κάνουν δικό τους.

Κοντά σε ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Βαλένθια.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Νικολό Σίρα, ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας. Ο Τόρες θα κοστίσει στην Μάντσεστερ Σίτι το ποσό των 27.000.000 ευρώ συν 8.000.000 ευρώ τα μπόνους.

Σύμφωνα με το Sky Sports, ο Φεράν Τόρες θα μπορέσει να λειτουργήσει ως αντικαταστάτης του Λερόι Σάνε, που μετακινήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Ισπανός εξτρέμ τη φετινή χρονιά με τις νυχτερίδες πραγματοποίησε 44 εμφανίσεις με 6 γκολ και 8 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ