ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: "Κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα"

The club logo decorates a corner flag before the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super)
The club logo decorates a corner flag before the English Premier League soccer match between Manchester City and Newcastle United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 1, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι απάντησε στο δημοσίευμα των "New York Times" περί κινδύνου τιμωρίας λόγω FFP δηλώνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στα όργανα της UEFA, ενώ κατηγόρησε ότι κάποιοι προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα.

Τη Δευτέρα (13/5) οι "New York Times" δημοσίευσαν ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι ενδέχεται να τιμωρηθεί για ένα έτος με αποκλεισμό από το Champions League λόγω οικονομικών παρατυπιών στο Financial Fair Play.

Οι "πολίτες" απάντησαν στο θέμα της αμερικανικής εφημερίδας δηλώνοντας εμπιστοσύνη στο συμβούλιο οικονομικού ελέγχου της UEFA που ερευνά την υπόθεση:

"Η Μάντσεστερ Σίτι συνεργάζεται πλήρως και εμπιστεύεται την έρευνα του συμβουλίου οικονομικού ελέγχου (CFCB IC). Η ομάδα βασίζεται τόσο στην ανεξαρτησία του CFCB IC όσο και στην δέσμευση για δίκαιη διαδικασία. Εμπιστεύεται την δέσμευση της UEFA από τις 7 Μαρτίου ότι δεν θα γίνουν σχόλια όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη" ανέφερε το πρώτο μέρος της ανακοίνωσης της Σίτι.

Στη συνέχεια στράφηκε κατά των "New York Times" και ανθρώπων που θέλουν να βλάψουν τη φήμη της ομάδας: "Οι αναφορές των New York Times για άτομα που είναι κοντά στην υπόθεση είναι ανησυχητικές. Αυτό σημαίνει ότι είτε η Μάντσεστερ Σίτι έχει εσφαλμένη εμπιστοσύνη στο CFCB IC, είτε η διαδικασία παρουσιάζεται παραποιημένα από άτομα που θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα και να διαφημίσουν τα συμφέροντα τους. Μπορεί και τα δύο".

Στο τέλος της ανακοίνωσης οι "πολίτες" μίλησαν για τη νομιμότητά τους και αρνήθηκαν τις κατηγορίες: "Οι δημοσιευμένοι λογαριασμοί της Μάντσεστερ Σίτι είναι ολοκληρωμένοι και αποτελούν νομικό αρχείο. Οι κατηγορίες για οικονομικές παρατυπίες είναι εντελώς εσφαλμένες και θα αποδειχθεί από το CFCB IC".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντε Μπράινε σε Γκουαρδιόλα: "Είσαι σκ@τ@ προπονητής"
Γκουαρδιόλα: Έχει κερδίσει 906 από τους 1.104 βαθμούς στην καριέρα του
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ