ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Η ντρίμπλα του Στέρλινγκ στην ερώτηση για Ρεάλ

Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 27, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ μίλησε με θαυμασμό για την Ρεάλ σε συνέντευξή του στην "As" όμως φρέναρε τις φήμες περί μετακίνησής του στην Μαδρίτη κάνοντας λόγο για την πρόκληση της Σίτι που έχει αποδεχτεί.

Η τιμωρία του διετούς αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση που επιβλήθηκε από την UEFA στην Μάντσεστερ Σίτι λόγω παραβιάσεων του FFP έχει φέρει σημαντική αναστάτωση στο σύλλογο και ένα από τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι αυτά με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με την "Sun" να αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στα σχέδιά της να κάνει πρόταση 180.000.000 λιρών για τον παίκτη και πως μετά την τιμωρία στη Σίτι αναμένεται να είναι ακόμα πιο πιεστική για να τον πάρει από τους πολίτες.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια με την Σίτι, ρωτήθηκε για την Ρεάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "As" πέντε ημέρες πριν το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων για τους "16" του Champions League, και φρόντισε να αποφύγει τις... παγίδες.

Μάντσεστερ Σίτι: Η ντρίμπλα του Στέρλινγκ στην ερώτηση για Ρεάλ

"Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας φανταστικός σύλλογος, όταν βλέπεις τη λευκή φανέλα ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει. Ταυτόχρονα όμως, έχω συμβόλαιο με την Σίτι και θα πρέπει να το σεβαστώ.

Είμαι ποδοσφαιριστής της Σίτι και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Όταν έρχεται μία μεταγραφική περίοδος γράφονται και λέγονται πολλά.

Εγώ είμαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις αλλά αυτή τη στιγμή εχω αποδεχτεί την πρόκληση της Σίτι και με ικανοποιεί, παρά το γεγονός πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε στο πρωτάθλημα", είπε χαρακτηριστιστικά ο Στέρλινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκουαρδιόλα: "Θα μείνω αν δεν με διώξουν"
Εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι: "Οι κατηγορίες είναι ψευδείς"
Μάντσεστερ Σίτι: Χρεώνει την τιμωρία της σε Μπάγερν, Ρεάλ και Παρί!
Μάντσεστερ Σίτι: Έρχεται και αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ