ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Η μυστική ρήτρα του Γκουαρδιόλα και ο Ποτσετίνο

Manchester City coach Pep Guardiola and Tottenham manager Mauricio Pochettino, right, embrace each other at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City coach Pep Guardiola and Tottenham manager Mauricio Pochettino, right, embrace each other at the end of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Daily Mail", ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους "πολίτες" το καλοκαίρι του 2020. Τι ισχύει με Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Το πρωτάθλημα φαίνεται πως απομακρύνεται υπερβολικά για τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς βρίσκεται στο -14 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και στο -6 από τη δεύτερη Λέστερ. Οι "πολίτες" έχουν στρέψει, ουσιαστικά, την προσοχή τους στο Champions League που αποτελεί τον διακαή πόθο των διοικούντων την ομάδα.

Ωστόσο, αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ιδανικά, τότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξει συζήτηση για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στην ομάδα. Τη συγκεκριμένη φημολογία έρχεται να ενισχύσει ένα δημοσίευμα της " Daily Mail", το οποίο αποκαλύπτει πως ο Καταλανός τεχνικός έχει ένα ειδικό όρο στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει από τη Σίτι το προσεχές καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει μέχρι το 2021.

Βέβαια, για να αποχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και η Σίτι, αφού υπάρχει συμβόλαιο που τρέχει γι' ακόμα 1,5 χρόνο. Από την άλλη πλευρά, ακόμα κι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα στο τέλος της σεζόν, οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας έχουν έτοιμη την επόμενη λύση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αρέσει στους διοικούντες το σύλλογο και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση προκειμένου ο Αργεντινός να αποτελέσει τον διάδοχο του Πεπ στην τεχνική ηγεσία.

Θυμίζουμε πως ο Ποτσετίνο αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο από την Τότεναμ, ύστερα από μία πενταετία απόλυτα επιτυχημένη, με αποκορύφωμα την πρόκριση στον τελικό του Champions League τη σεζόν 2018-19, για πρώτη φορά στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. Ωστόσο, πέρα από τη Σίτι, ο Αργεντινός αρέσει και σε άλλες ομάδες, όπως η Μπάγερν, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο σημαίνει πως όλα είναι ανοιχτά όσον αφορά στο μέλλον του.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ