ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Η απόδραση Γκουαρδιόλα μέσα από το πλήθος έγινε μέσω καμεραμάν

Manchester City coach Pep Guardiola, right, and captain Vincent Kompany hold the trophy as they celebrate with their supporters at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday May 12, 2019 the day they won the English Premier League title. Manchester City retained the Premier League trophy after coming from behind to beat Brighton 4-1 and see off Liverpool's relentless challenge on the final day of the season on Sunday. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City coach Pep Guardiola, right, and captain Vincent Kompany hold the trophy as they celebrate with their supporters at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday May 12, 2019 the day they won the English Premier League title. Manchester City retained the Premier League trophy after coming from behind to beat Brighton 4-1 and see off Liverpool's relentless challenge on the final day of the season on Sunday. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Οι παίκτες της Σίτι παρέλασαν στους δρόμους του Μάντσεστερ για να γιορτάσουν το τρεμπλ και η παρουσία 100.000 οπαδών υποχρέωσε τη διοίκηση να καταστρώσει σχέδιο για την ασφαλή αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τους τελευταίους μήνες κατά σειρά League Cup, Premier League και FA Cup (πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που έκανε το εγχώριο τρεμπλ) και το βράδυ της Δευτέρας θέλησε να γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς της το ιστορικό αυτό επίτευγμα.

Το εντυπωσιακό είναι πως στους δρόμους του Μάντσεστερ δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από 100.000 και πλέον συγκεντρωμένους φίλους των "πολιτών", με αποτέλεσμα η διοίκηση της Σίτι να χρειαστεί ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο για να φύγει ήρεμα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όπως αποκάλυψε στην "Manchester Evening News" ο καμεραμάν Μαρκ Χίλτον είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά βγάζοντας φωτογραφίες από τη γιορτή της Σίτι, τη στιγμή που τον πλησίασε ένας από τους άνδρες ασφαλείας της Σίτι και του ζήτησε να πετάξει σπίτι του τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Δεν μπορούμε να τον βγάλουμε έξω χωρίς να γίνει αντιληπτός, μπορείς να τον πας σπίτι του, στο ξενοδοχείο που μένει;", ρώτησε ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας της Σίτι, ο οποίος ήθελε να διασφαλίσει πως ο Καταλανός τεχνικός θα έφευγε ήσυχα χωρίς να χρειαστεί να περάσει μέσα από τους παραληρούντες οπαδούς.

Από την πλευρά του ο Μαρκ Χίλτον πέταξε από τη χαρά του για την πρόταση που του έγινε, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως με το που μπήκε στο φορτηγάκι του ο Γκουαρδιόλα, του ζήτησε να ξεκινήσει αμέσως καθώς τον είχαν δει οπαδοί να μπαίνει σε αυτό!

"Νομίζω ότι ήταν λίγο αγχωμένος γιατί φοβόταν ότι θα κολλήσω τα χείλη μου πάνω του, έτσι ήταν κολλημένος στην πόρτα. Κατα τα άλλα ήταν πολύ ωραίος", είπε ο Χίλτον για τον διάσημο συνεπιβάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γκουαρδιόλα τραγούδησε το "just like a prayer" της Μαντόνα
Φάρσα ότι έγινε κομμάτια το τρόπαιο της Σίτι
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ