ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Φεύγει το επόμενο καλοκαίρι ο Νταβίντ Σίλβα

Μάντσεστερ Σίτι: Φεύγει το επόμενο καλοκαίρι ο Νταβίντ Σίλβα

Ο Νταβίντ Σίλβα επιβεβαίωσε ότι η σεζόν 2019-20 θα είναι η τελευταία του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 33χρονος με δηλώσεις του τόνισε ότι θα αποχωρήσει, συμπληρώνοντας μία δεκαετία με τη φανέλα της ομάδας.

Το επόμενο καλοκαίρι θα είναι το τελευταίο του Νταβίντ Σίλβα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ισπανός γνωστοποίησε με δηλώσεις του πως το 2020, όταν και θα έχει συμπληρώσει μια δεκαετία στην ομάδα, θα έχει έρθει η ώρα για το τέλος εποχής, αφού θα έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα.

Μιλώντας στη "Daily Mail", ο 33χρονος ανέφερε πως η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του στη Σίτι, τονίζοντας πως η οικογένειά του είναι πλέον η προτεραιότητά του και θα κοιτάξει κάποια άλλα πράγματα αναφορικά με την καριέρα του. Άλλωστε, με τους "Πολίτες" κατέκτησε σχεδόν τα πάντα.

Στα εννέα χρόνια που αγωνίζεται εκεί, έχει τέσσερα πρωταθλήματα, δυο Κύπελλα, τρία EFL Cup και ένα Community Shield. Ουσιαστικά, αυτό που δεν έχει καταφέρει ως τώρα και θέλει να το πετύχει φέτος, είναι να σηκώσει το Champions League με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Μου πρότειναν συμβόλαιο για δυο χρόνια, αλλά προτίμησα να ανανεώσω για ένα, ώστε να αποχωρήσω στα δέκα χρόνια. Κλείνει ο κύκλος και είναι ένας ωραίος τρόπος. Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει σε μια άλλη ομάδα εναντίον της Σίτι. Αυτή είναι η απόφασή μου", ανέφερε αρχικά.

"Έχω οικογένεια τώρα. Είναι διαφορετικές οι προτεραιότητές μου, αλλά σίγουρα πάντως δεν πάω στην Κίνα. Η κοπέλα μου ίσως να αποφασίσει για μένα", είπε και με μια μικρή δόση χιούμορ ο Νταβίντ Σίλβα, που είναι από τους "πυλώνες" της Μάντσεστερ Σίτι από το 2010 και έπειτα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ