ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μαντσέστερ Σίτι: Έτοιμη για μεταγραφική αντεπίθεση μετά την αθώωση από τοCAS

Inter defender Milan Skriniar, center, celebrates after his teammate Inter forward Mauro Icardi, scored his side's opening goal during the Champions League group B soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter defender Milan Skriniar, center, celebrates after his teammate Inter forward Mauro Icardi, scored his side's opening goal during the Champions League group B soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Στην Μάντσεστερ Σίτι κοιτάνε ήδη την επόμενη ημέρα, έχοντας εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους παρουσία την επόμενη χρονιά, με το βάρος της ενίσχυσης να πέφτει στην άμυνα.

Η Μάντσεστερ Σίτι εξασφάλισε την παρουσία της στο Champions League για την επόμενη χρονιά, καθώς αναιρέθηκε η τιμωρία που της είχε επιβληθεί από τηνUEFAγια αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τηνDailyExpress,οι ''Πολίτες'' θα ενισχυθούν στην άμυνα, η οποία αποτέλεσετην αχίλλειος πτέρνα της την φετινή χρονιά, με την απόκτηση ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ. Στα υπόψιν είναι και η απόκτηση ενόςwingerπου θα αντικαταστήσει τον Λερόι Σανέ αλλά και ενός επιθετικού.

Ως προς το κέντρο της άμυνας, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει να ανανεώσει τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Έρικ Γκάρσια, ο οποίος έπαιξε φέτος 20 φορές, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για την Μπαρτσελόνα, καθώς ήταν προϊόν της περίφημης ακαδημίαςτων ''Μπλαουγκράνα'', Λα Μασία.

Έχοντας αποφύγει την οικονομική ζημιά των 200 εκατομμυρίων λιρών, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να κινηθεί με άνεση για την ενίσχυση της. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για το κέντρο της άμυνας είναι των Καλιντού Κουλιμπαλί και Μίλαν Σκρίνιαρ, ενώ για τον αριστερό οπισθοφύλακα η πρώτη προτεραιότητα είναι ο Νταβίντ Αλάμπα. Τέλος ο Φεράν Τόρες της Βαλένθια, προορίζεται για να καλύψει το κενό που άφησε ο Λερόι Σανέ στα άκρα της επίθεσης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ