ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με τον Στόουνς

Μάντσεστερ Σίτι: Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα με τον Στόουνς

Ο Τζον Στόουνς δεν ήταν έτοιμος έτσι ώστε να περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι της Σίτι απέναντι στην Αταλάντα, με αποτέλεσμα ο Πεπ Γκουαρδιόλα να γίνει έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή του. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε άνετη νίκη επί της Αταλάντα με 5-1 στο Etihad για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα να κάνουν ότι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως, ο τραυματισμός του Ρόδρι ανάγκασε τον 48χρονο τεχνικό να καλέσει εσπευσμένα αλλαγή, καθώς ο 23χρονος δεν μπορούσε να συνεχίσει και η ομάδα του είχε μείνει με παίκτη λιγότερο.

Ο εκλεκτός για να περάσει στο παιχνίδι ήταν ο Τζον Στόουνς, που πήρε εντολή να ετοιμαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο 25χονος αμυντικός όμως καθυστερούσε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να γίνεται έξαλλος με τον ποδοσφαιριστή του. Ο Καταλανός προπονητής άρχισε να φωνάζει και να χτυπά τα καθίσματα στον πάγκο, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο παίκτης του δεν ήταν έτοιμος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ