ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν σκέφτεται να φύγει ο Ντε Μπράινε

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν σκέφτεται να φύγει ο Ντε Μπράινε

Η ενδεχόμενη μεταγραφική τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι, θα αλλάξει τις σκέψεις σε ορισμένους παίκτες για παραμονή στο Έτιχαντ. Όχι όμως στον Κέβιν ντε Μπράινε.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει τιμωρηθεί με ban από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα δύο χρόνια, επομένως αρκετοί ποδοσφαιριστές της συνδέονται σε μεταγραφικά σενάρια, αρκεί πάντα να ισχύσει η τιμωρία που έβαλε η UEFA στους ''Πολίτες' (αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης)'.

Ένας από αυτούς είναι ο Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε μία ακόμη καλή σεζόν με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σε 42 συμμετοχές με απολογισμό 13 γκολ και 18 ασίστ. Ο ατζέντης του Πάτρικ ντε Κόστερ, έριξε τους τόνους σχετικά με αυτά τα δημοσιεύματα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο Sporza: " Αυτή την στιγμή δεν είναι καθόλου απασχολημένος με αυτό. Έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με μια ομάδα που ανήκει στις κορυφαίες του κόσμου, σε έναν σύλλογο και μία πόλη που αισθάνεται καλά. Θα βρεθούν πολλοί άνθρωποι που θα το θεωρήσουν περίεργο, όμως δεν σκέφτεται για κάποια μεταγραφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φαν Ντάικ: Μια άμυνα που δείχνει γιατί είναι ο Νο1 σέντερ μπακ στον κόσμο
Ο Σόλσκιερ θεωρεί τον Ντε Χέα ως τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ