ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Δεν "εγκαταλείπει" την ομάδα ο Νταβίντ Σίλβα

Manchester City's David Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's David Silva during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 7, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η αποχώρηση του Νταβίντ Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι δεδομένη, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός όμως δεν πρόκειται να φύγει, πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις των "πολιτών".

Εδώ και αρκετούς μήνες, έχει καταστεί σαφές πως ο Νταβίντ Σίλβα πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, με τον ίδιο να έχει "συνδεθεί" με την ομάδα που έχει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στις ΗΠΑ, την Ίντερ Μαϊάμι.

Παρότι όμως, η μετακόμιση στο MLS είναι προ των πυλών, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να... πηδήξει από το πλοίο, την ώρα που ο αγγλικός σύλλογος συνεχίζει να διεκδικεί την εκπλήρωση των στόχων του. Κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με το Champions League, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο Νταβίντ Σίλβα είναι διατεθειμένος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο ή τριών μηνών, έως ότου τελειώσουν όλες οι... φετινές υποχρεώσεις των "πολιτών" κι εν συνεχεία θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στις ΗΠΑ.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ